walk on wings, tread in air: Slim Swiss <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/\46vt\75-754337643106987092', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

walk on wings, tread in air

HIGHLIGHTS

EPHYRA, TIMELESS BEAUTY


To purchase, kindly contact : aveo757@yahoo.com


FOOD

CLICK HERE

BEAUTY AND HEALTHCARE

CLICK HERE

FASHION
 

OOHMYBAGS
OTHERS

OOMORI
Slim Swiss
February 05, 2013



Another slimming product untuk korang, korang, korang dan korang (tunjuk diri sendiri) yang ada masalah dengan selulit atau masalah berat badan yang melampau-lampau.


Kemain banyak lagi produk slimming.
Dari jamu tea, ke jamu mak dara, ke krim sapu, ke korset, ke supplement yang makan-la-nasik-banyak-mana-pun-kau-tetap-kurus.
Semua orang memang very concern dengan kecantikkan lebih-lebih dengan bentuk badan. Nak-nak pulak lagi kalau kat Metrojaya tu payah benar nak carik baju size besar. Size L dia pun muat-muat lepas tetek aku je. Perut kena sedut. Kalau terbersin terus tercampak butang baju kau. Nak masuk kedai Plus Size segan la pulak. Tetap tak sedar-sedar diri lagi nak bajet selim.

Memandangkan pil kurus dah ada.
Losyen kurus dah ada.
Baju peng-kurus pun dah ada.
So now kita ada sabun kurus!
SLIM SWISS tajuk dia.

Slim Swiss ni guna more or less bahan yang sama macam produk-produk slimming yang lain. Contoh antara bahan yang membentuk Slim Swiss ni are ginger and pepper extract. Dua-dua ni agen membakar lemak yang almost all slimming produk gunakan. So by right, kalau you all pernah guna Felina, penah guna Mustajab losyen, Slim Swiss dijamin as selamat as produk-produk slimming tersebut. Sebab bahan-bahan dia tak jauh beza. Of course la kena ada beza, kalau takde beza what's the point kita beli produk B kalau produk A pun pakai bahan yang sama kan.

Kalau sabit nak kurus semata-mata, you all boleh makan apa aje slimming produk yang ada kat market. Nak makan julap pun boleh. Tapi selling point Slim Swiss bukan hanya terletak pada agen slimming-nya, tapi memandangkan dia dalam bentuk shower gel, jadi dimasukkan unsur-unsur aromatherapy. So sekali jalan, 2 in 1. Kau dapat mandi sambil menyegarkan minda and release stress, at the same time urutan pada badan sambil-sambil menyental daki tu boleh membantu pecahkan lemak. Aku memang suka pakai produk berkosnepkan "sekali harung" macam ni.
Macam pencuci muka Shu-Uemura yang aku pakai tu pun 2 in 1, pembasuh muka cum makeup remover.
Kalau shampoo pun aku suka yang 2 in 1, shampoo + conditioner. 
Now ada pulak dah ada sabun mandi yang 2 in 1, shower gel aromateraphy + slimming.

Kalau boleh diminta penyelidik-penyelidik di luar sana banyak hasilkan produk 2 in 1 macam ni supaya jimat sikit masa aku.

Nak pakai Slim Swiss ni tak susah.
Macxam pakai shower gel biasa je. letak kat tangan and lumur kat badan, tak pun kalau nak target kat bahagian-bahagian tertentu, sapu kat that part je. Macam aku, belasah je sapu satu badan. Berangin kauuuuu.

Slim Swiss suggest urut target area selama lebih kurang 2 minit then baru bilas.
Bukan la urut beria-ia. Kalau kau nak target kat perut, kau sapu-sapu la tangan kau area perut tu lama-lama sikit. Biar senang bahan-bahan ni nak bertindakbalas dengan badan. Konsep dia macam kau memasak la. Kalau kau campak garam pastu dah, tutup api. Mana nak sekata rasa masin tu. Jadi, kena la kacau sikit lebih kurang baru la sebati.

Slim Swiss suggest guna shower gel ni 3 kali sehari untuk kesan yang lebih cepat.
Kalau nak guna 2 kali pun atas masing-masing, cuma mungkin lambat la sikit kesan dia.
Apa-apa benda yang kita pakai pun kena konsisten ya.
Kalau pakai takat 3-4 kali nak expect terus transform jadi Kim Kardashian, sangat tak sesuai.

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh email : murahsaje@yahoo.com
Boleh juga visit MURAH-SAJE.BLOGSPOT.COM untuk maklumat yang lebih detail.

posted by green apple @ 4:38 PM  
Newer›  ‹Older

MY FACEBOOK
INSTAGRAM : MY LABEL
Instagram
ADS
LET'S READ
MY PROFILE

Name: green apple
Home: Putra Heights, Subang Jaya, Selangor, Malaysia
About Me: I AM WHAT I AM.
See my complete profile
COUNTER
 
MY PREVIOUS POST
Archives
MY TRAVEL DIARIES
MY READING
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER