walk on wings, tread in air: Teka teki <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/\46vt\75-754337643106987092', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

walk on wings, tread in air

HIGHLIGHTS

EPHYRA, TIMELESS BEAUTY


To purchase, kindly contact : aveo757@yahoo.com


FOOD

CLICK HERE

BEAUTY AND HEALTHCARE

CLICK HERE

FASHION
 

OOHMYBAGS
OTHERS

OOMORI
Teka teki
January 30, 2013


 

Terharu dapat email reader tanya khabar.
Rupanya lama gak aku tak update blog. Sejak Sabtu lepas sampai semalam aku busy and berjalan ke utara. Kali ni bekerja mengankut satu rumah so paham-paham je la kalau dah bawak rakyat ni mana ada masa nak bukak laptop. Apa fungsi aku bawak laptop pun tak tau la. Pemberat kereta je.

Ni entry cepat.
Sebab aku nak keluar dah ni.

Oh by the way, yang email aku pasal shawl, cardigan, ephyra, etc, sorry ya kalau email sehari dua ni balas macam tak mesra, sebab aku seriesly takde masa yang panjang bila berjalan bersama rakyat jelata. Nak nak lagi En Wan. Semuanya nak cepat je. Kang kalau aku membalas sambil berjalan ada gak yang tergolek lagi sekali. So semua reply aku semuanya macam formal sangat. Sorry ya. Tapi rasanya semua aku dah balas.

Ok nak keluar.
Tetapi saya tinggalkan anda dengan satu teka teki :




Teka, di manakah saya?


posted by green apple @ 9:20 AM  
Newer›  ‹Older

MY FACEBOOK
INSTAGRAM : MY LABEL
Instagram
ADS
LET'S READ
MY PROFILE

Name: green apple
Home: Putra Heights, Subang Jaya, Selangor, Malaysia
About Me: I AM WHAT I AM.
See my complete profile
COUNTER
 
MY PREVIOUS POST
Archives
MY TRAVEL DIARIES
MY READING
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER