walk on wings, tread in air: Gold Coast Part 6 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/\46vt\75-754337643106987092', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

walk on wings, tread in air

HIGHLIGHTS

EPHYRA, TIMELESS BEAUTY


To purchase, kindly contact : aveo757@yahoo.com


FOOD

CLICK HERE

BEAUTY AND HEALTHCARE

CLICK HERE

FASHION
 

OOHMYBAGS
OTHERS

OOMORI
Gold Coast Part 6
June 01, 2010



Scooby Ghost House (rasanya la..).
Aku ni semua main rasa-rasa je sebab aku tak masuk. Terang-terang dia tulis situ coaster ride. Jawabnya..kem salam. Jadi, En Wan ngan Redza je yang naik. Kalau Ibal iut sekai konfem jdik fun sebab budak itam tu memang taktau takut, semua dia belasah. Since Ibal tak ikut this time, En Wan terpaksa berpuas hati naik ngan budak kecik aje.

Dia kata memang patut pun aku tak join sekali, sebab dalam tu quite scary jugak. Mau tak scary, aku tengok Redza kuar dari house tu dah macam orang tongong je....diam je. Sian anak aku.



Entah kubur lagenda katun mana la yang aku bergamba ni. Tapi dun werry, ni kubur replika je.


Feeling-feeling koboi.Ni bukan sebarang koboi okkk, keturunan pendekar Abdul Rahman Limbong lagi.




Redza dapat Shrek sebab dapat pecahkan tiga-tiga belon.
 


Masa ni show koboi apa ntah. Aku tak nampak apa pun show tu, dengar bunyik bising je.



Tiada klorga Haji Ishak yang terlibat dalam acara ini sebab masing-masing tak berani. Gila okkkk, tak nampak sikit punya menjunam tu? Sorry la aku nak naik. Lagipun masing-msing tak bawak baju spare. Masuk sini konfem lencun!

Ada satu mamat omputih tu menghempas-hempas bengang baju dia kuyup. Dah tu yang ko pegi naik apesal kan, pastu nak komplen ngan management. Bukan apa tu, saje nak mintak baju Batman free. Aku tau sangat lah trick kau.



Lagi sekali Redza menjuarai Guessing Game. Ntah betul ke tak dia guess, tau-tau dapat topi sebijik. Anak aku ni kalau dibagi habuan hadiah memang laju je dia participate. Cuba kalau aku suruh buat spelling kat rumah, sampai nak rabak mulut aku menjerit ajar dia, punnnnnnn tak paham-paham jugak.


Bergamba dengan stuntman Stunt Driver Show tadi.



See..?? Kejap-kejap aku lapar.



Makan time. Since tak banyak choice, so kitorang makan Blueberi muffin and egg sandwich aje. Orang semua dapat sorang satu, aku je tiga.



The Batman show.




Siapa masuk sini akan mengalami situasi sukar untuk keluar tanpa membeli apa-apa. Sebab semuanya kiut2.

Mak Aji : Apa benda la yang bestnya mainan dalam ni? Takde yang senonoh aku tengok.

Aku : Ni Shrek la, Ma. Comel okkk.

Mak Aji : Tengok la banyak-banyak. Kenan baru tau.

Oh, tetiba scary. Cepat-cepat aku keluar.



Ni bukan sebarang-sebarang jalan belakang okkk. Ini namanya China Town. Rasa cam lalu kat town zaman Jackie Chan dalam movie Project A.


Game orang nak cepat mati.


Carik Batman merchandise. Aku lupa orang tua ni beli apa, tapi yang pasti memang dia la yang paling banyak shopping.



Masa untuk tengok 4D Shrek movie. Disebabkan aku tergolong dalam 'expecting mother', jadi aku duduk kerusi khas - RESERVED. So, kurang sikit gegaran kat dalam tu. Biasa la kan kalau tengok 4D ni, ko akan dilambung-lambung dalam tu. Tapi aku jugakkk yang paling kuat menjerit nak lagi masa Pinochio unya hidung jadik panjang, OMG macam nak terjotos bijik mata aku okkkk. Masa dia lepas spider, ko leh rasa macam spider tu merayap kat celah kangkag kau. Aku ngan Mak Aji terkangkang-kangkang tekorek-korek seluar nak keluarkan 'spider'.
 
 

Over kan orang tua ni??





Macam nak termasuk terus dalam kotak tu kan?
Mak Aji la ni, dia nak baca tak nampak, dia suruh aku bacakan ingredients halal ke tak nak beli coklat kat situ. Aku belasah halal ajeeeeeee.
 
posted by green apple @ 12:13 PM  
Newer›  ‹Older

MY FACEBOOK
INSTAGRAM : MY LABEL
Instagram
ADS
LET'S READ
MY PROFILE

Name: green apple
Home: Putra Heights, Subang Jaya, Selangor, Malaysia
About Me: I AM WHAT I AM.
See my complete profile
COUNTER
 
MY PREVIOUS POST
Archives
MY TRAVEL DIARIES
MY READING
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER